Truyens turnde in de kwalificaties 15,233 punten bij elkaar. Met nog een van de tien subdivisies te gaan, behoort hij niet meer tot de beoogde top-8, die doorstoot naar de finale.

Dat betekent dat onze landgenoot een kruis moet maken over de Olympische Spelen van volgend jaar in Londen.

Enige kans

Het WK was voor Truyens zijn enige kans om een olympisch ticket te versieren. Hij had daarvoor een medaille moeten halen en voldoende hoog scoren op twee andere toestellen.

"Dit is natuurlijk een grote ontgoocheling", reageerde Truyens, vorig jaar zevende op het WK in Rotterdam. "Ik heb een klein foutje gemaakt en daardoor verspeel ik alle kansen op de Spelen. Het zij zo. Het zal nu wel even lastig zijn." (Belga/KVDA)

Truyens turnde in de kwalificaties 15,233 punten bij elkaar. Met nog een van de tien subdivisies te gaan, behoort hij niet meer tot de beoogde top-8, die doorstoot naar de finale.Dat betekent dat onze landgenoot een kruis moet maken over de Olympische Spelen van volgend jaar in Londen.Enige kansHet WK was voor Truyens zijn enige kans om een olympisch ticket te versieren. Hij had daarvoor een medaille moeten halen en voldoende hoog scoren op twee andere toestellen. "Dit is natuurlijk een grote ontgoocheling", reageerde Truyens, vorig jaar zevende op het WK in Rotterdam. "Ik heb een klein foutje gemaakt en daardoor verspeel ik alle kansen op de Spelen. Het zij zo. Het zal nu wel even lastig zijn." (Belga/KVDA)