In het All Stars hockeyteam van 2011 bij de mannen prijken liefst drie Belgische veldspelers: doelman David van Rysselberghe, verdediger Felix Denayer en aanvaller Tom Boon.

Enkel in het middenveld zijn de Red Lions niet vertegenwoordigd.

Bovendien is Colin Batch, de Australische bondscoach van de Belgische mannen, een van de twee verkozen trainers. Alle vier de 'Belgen' die genomineerd waren, zijn zo dus ook verkozen tot het uiteindelijke All Stars team.

Knap seizoen

Hockeyfans konden via de website van de FIH tot 21 december hun stem uitbrengen. In het team telt enkel Duitsland met vijf spelers meer vertegenwoordigers dan België.

De Red Lions worden zo beloond voor een knap seizoen, waarin ze vierde werden op het EK in Mönchengladbach en zich verzekerden van een ticket voor de Olympische Spelen. Begin december wonnen de mannen van Colin Batch bovendien de Champions Challenge I in Zuid-Afrika, waardoor ze in 2012 in de Champions Trophy met de beste acht landen mogen aantreden.

In het All Stars team bij de vrouwen is België niet vertegenwoordigd. (Belga/KVDA)

In het All Stars hockeyteam van 2011 bij de mannen prijken liefst drie Belgische veldspelers: doelman David van Rysselberghe, verdediger Felix Denayer en aanvaller Tom Boon. Enkel in het middenveld zijn de Red Lions niet vertegenwoordigd. Bovendien is Colin Batch, de Australische bondscoach van de Belgische mannen, een van de twee verkozen trainers. Alle vier de 'Belgen' die genomineerd waren, zijn zo dus ook verkozen tot het uiteindelijke All Stars team. Knap seizoen Hockeyfans konden via de website van de FIH tot 21 december hun stem uitbrengen. In het team telt enkel Duitsland met vijf spelers meer vertegenwoordigers dan België. De Red Lions worden zo beloond voor een knap seizoen, waarin ze vierde werden op het EK in Mönchengladbach en zich verzekerden van een ticket voor de Olympische Spelen. Begin december wonnen de mannen van Colin Batch bovendien de Champions Challenge I in Zuid-Afrika, waardoor ze in 2012 in de Champions Trophy met de beste acht landen mogen aantreden. In het All Stars team bij de vrouwen is België niet vertegenwoordigd. (Belga/KVDA)