Met slechts één zege uit vijf wedstrijden eindigden de Red Dragons op de vijfde plaats in hun groep. Alleen Griekenland lieten ze achter zich.

Het Polen van coach Vital Heyen won woensdag overtuigend met 3-0 (25-15, 25-20, 25-21) van Oekraïne en pakte zo de groepswinst, voor Servië en Oekraïne.

De Belgen leden vrijdag in hun tweede wedstrijd een nipte 3-2 nederlaag tegen Portugal. Dat kostte hen uiteindelijk de kwalificatie.

In de achtste finales neemt Polen het op tegen Finland, Servië tegen Turkije, Oekraïne tegen Rusland en Portugal tegen Nederland. In het Tsjechische luik van het toernooi zijn de achtste finales nog niet bekend.

Met slechts één zege uit vijf wedstrijden eindigden de Red Dragons op de vijfde plaats in hun groep. Alleen Griekenland lieten ze achter zich. Het Polen van coach Vital Heyen won woensdag overtuigend met 3-0 (25-15, 25-20, 25-21) van Oekraïne en pakte zo de groepswinst, voor Servië en Oekraïne. De Belgen leden vrijdag in hun tweede wedstrijd een nipte 3-2 nederlaag tegen Portugal. Dat kostte hen uiteindelijk de kwalificatie. In de achtste finales neemt Polen het op tegen Finland, Servië tegen Turkije, Oekraïne tegen Rusland en Portugal tegen Nederland. In het Tsjechische luik van het toernooi zijn de achtste finales nog niet bekend.