Felix Baumgartner brak zondag niet alleen de records van de hoogste bemande ballonvlucht, de hoogste parachutesprong en de eerste mens die door de geluidsmuur gaat zonder behulp van een voertuig, maar ook dat van 'populairste live webvideo' ooit.

Op het moment dat 'Fearless Felix' zijn sprong vanop circa 39 kilometer boven het Amerikaanse Roswell maakte, keken meer dan acht miljoen mensen naar de livestream op YouTube. Dat bevestigt Google.

"We bedanken Felix Baumgartner en het hele Red Bull Stratos-team voor hun succesvolle missie en voor de live stream die het team creëerde en die het hoogste aantal kijkers ooit op YouTube haalde," schrijft het bedrijf op zijn blog. (KVDA)

Felix Baumgartner brak zondag niet alleen de records van de hoogste bemande ballonvlucht, de hoogste parachutesprong en de eerste mens die door de geluidsmuur gaat zonder behulp van een voertuig, maar ook dat van 'populairste live webvideo' ooit. Op het moment dat 'Fearless Felix' zijn sprong vanop circa 39 kilometer boven het Amerikaanse Roswell maakte, keken meer dan acht miljoen mensen naar de livestream op YouTube. Dat bevestigt Google. "We bedanken Felix Baumgartner en het hele Red Bull Stratos-team voor hun succesvolle missie en voor de live stream die het team creëerde en die het hoogste aantal kijkers ooit op YouTube haalde," schrijft het bedrijf op zijn blog. (KVDA)