Dat hebben de organisatoren van het evenement 'Mega 2021' maandag bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wie zijn tegenstander wordt.

Vorige week kondigde de Amerikaan zelf zijn comeback aan in een filmpje op Instagram. 'Tokio, Japan, ik zal er opnieuw staan in 2021', zei hij. 'Ik en mijn ploeg zullen iets fantastisch doen in de Tokyo Dome.'

'Money' Mayweather bleef in 50 profkampen ongeslagen. Hij was WBC-kampioen bij de supervedergewichten, WBC-kampioen bij de lichtgewichten, WBC-kampioen bij de superlichtgewichten, IBF-, WBC-, WBA-, WBO-, IBO- en IBA-kampioen bij de welters en WBC- en WBA-kampioen bij de lichtmiddengewichten.

Op 31 december 2018 kwam Mayweather al eens terug uit zijn pensioen. In een exhibitiekamp in het Japanse Saitama versloeg hij toen een jonge kickbokser. Tenshin Nasukawa ging in de eerste ronde driemaal tegen het canvas. Na twee minuten moest hij zich al gewonnen geven.

Dat hebben de organisatoren van het evenement 'Mega 2021' maandag bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wie zijn tegenstander wordt. Vorige week kondigde de Amerikaan zelf zijn comeback aan in een filmpje op Instagram. 'Tokio, Japan, ik zal er opnieuw staan in 2021', zei hij. 'Ik en mijn ploeg zullen iets fantastisch doen in de Tokyo Dome.' 'Money' Mayweather bleef in 50 profkampen ongeslagen. Hij was WBC-kampioen bij de supervedergewichten, WBC-kampioen bij de lichtgewichten, WBC-kampioen bij de superlichtgewichten, IBF-, WBC-, WBA-, WBO-, IBO- en IBA-kampioen bij de welters en WBC- en WBA-kampioen bij de lichtmiddengewichten. Op 31 december 2018 kwam Mayweather al eens terug uit zijn pensioen. In een exhibitiekamp in het Japanse Saitama versloeg hij toen een jonge kickbokser. Tenshin Nasukawa ging in de eerste ronde driemaal tegen het canvas. Na twee minuten moest hij zich al gewonnen geven.