Niemand kwam in de buurt van Georges score van 76.524 procent. De Britse Sophie Wells (Don Cara .M) pakte zilver met 74.405 procent. De Nederlander Frank Hosmar (Alphaville) vervolledigde het podium met 73.405 procent. Kevin Van Ham werd zevende met 69.357 procent.

George veroverde zo haar vijfde paralympische medaille. Op de Paralympische Spelen van 2012 in Londen pakte ze tweemaal goud (individueel en individueel freestyle), vier jaar later behaalde ze in Rio de Janeiro goud (individueel freestyle) en zilver (individueel), met haar vorige paard Rainman.

De eerste acht plaatsten zich voor de individuele freestylecompetitie, die volgende week maandag plaatsvindt. Dan zullen George en Van Ham opnieuw van de partij zijn.

De Belgische delegatie behaalde tot dusver drie medailles op de Paralympische Spelen in Tokio. Eerder op de dag pakte amazone Manon Claeys brons in graad IV van de paradressuur en veroverden Griet Hoet en pilote Anneleen Monsieur op de piste brons in de 1.000m tijdrit (WB-klasse).

Niemand kwam in de buurt van Georges score van 76.524 procent. De Britse Sophie Wells (Don Cara .M) pakte zilver met 74.405 procent. De Nederlander Frank Hosmar (Alphaville) vervolledigde het podium met 73.405 procent. Kevin Van Ham werd zevende met 69.357 procent. George veroverde zo haar vijfde paralympische medaille. Op de Paralympische Spelen van 2012 in Londen pakte ze tweemaal goud (individueel en individueel freestyle), vier jaar later behaalde ze in Rio de Janeiro goud (individueel freestyle) en zilver (individueel), met haar vorige paard Rainman. De eerste acht plaatsten zich voor de individuele freestylecompetitie, die volgende week maandag plaatsvindt. Dan zullen George en Van Ham opnieuw van de partij zijn. De Belgische delegatie behaalde tot dusver drie medailles op de Paralympische Spelen in Tokio. Eerder op de dag pakte amazone Manon Claeys brons in graad IV van de paradressuur en veroverden Griet Hoet en pilote Anneleen Monsieur op de piste brons in de 1.000m tijdrit (WB-klasse).