Geluksvogel van het jaar: naaktloper tackelt rugbyspeler, lokt gevecht uit... en ontkomt

04/10/14 om 16:14 - Bijgewerkt om 16:14

Naakt een rugbywedstrijd verpesten, daarbij een gevecht uitlokken tussen bomen van kerels en toch ontkomen zonder ticket voor maandenlange revalidatie? Deze streaker deed het. Een onwaarschijnlijk filmpje.

Geluksvogel van het jaar: naaktloper tackelt rugbyspeler, lokt gevecht uit... en ontkomt

Een streaker verpest een rugbywedstrijd, lokt een gevecht uit... en ontkomt. © YouTube

<iframe width="460" height="259" src="//www.youtube.com/embed/H4IQgF_DGVc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De jaarlijkse 'Clash of the Titans' tussen de Engelse rugbyploegen Team Northumbria en Newcastle University kende dit jaar een gekke wending. Een naaktloper kwam het veld opgestormd en slaagde erin een speler van Newcastle, dat net aan een erg knappe ontsnapping bezig was, te tackelen. Tot zover: vervelend voor spelers en fans van de uitbrekende speler, maar weinig nieuws. Streakers komen zo vaak het feestje verpesten (of opvrolijken wanneer sprake van een saai partijtje).

Maar deze naaktloper zet zoveel kwaad bloed dat er een vechtpartij volgt. Volgens The Independent gaan drie spelers van Newcastle achter de naakte man aan, en probeert 'een van hem the clothe-less wonder zelfs te trappen'.

In een mum van tijd ontaardt de wedstrijd in een Asterixiaanse vechtpartij. Zelf niet goed bessefend wat er aan het gebeuren is, slaagt de streaker erin te ontkomen. De commentatoren van The Newcastle Student Radio spreken van 'het ergste wat ooit de gebeurd is in de geschiedenis van deze clash of the titans'.

Lees meer over:

Onze partners