Mariën komt in Sotsji in actie in het bobslee. Ze treedt aan als remster van stuurvrouw Elfje Willemsen.

"Ik ben superblij en erg vereerd om straks de Belgische vlaggendraagster te zijn", reageert Mariën via Twitter. De 31-jarige Mariën werd volgens delegatieleider Eddy De Smedt gekozen omdat ze de eerste Belgische ooit is die zowel aan de Zomer- als de Winterspelen deelneemt.

In 2008 won ze in Peking als lid van de Belgische 4x100 meter aflossingsploeg zilver. In Sotsji komt Mariën in actie in het bobslee als remster van stuurvrouw Elfje Willemsen. (Belga/INM)

Mariën komt in Sotsji in actie in het bobslee. Ze treedt aan als remster van stuurvrouw Elfje Willemsen. "Ik ben superblij en erg vereerd om straks de Belgische vlaggendraagster te zijn", reageert Mariën via Twitter. De 31-jarige Mariën werd volgens delegatieleider Eddy De Smedt gekozen omdat ze de eerste Belgische ooit is die zowel aan de Zomer- als de Winterspelen deelneemt. In 2008 won ze in Peking als lid van de Belgische 4x100 meter aflossingsploeg zilver. In Sotsji komt Mariën in actie in het bobslee als remster van stuurvrouw Elfje Willemsen. (Belga/INM)