Het is een huzarenstukje: met nog 0,9 seconden te spelen, twee punten wegwerken en zelfs nog voorkomen en dus de wedstrijd winnen. Damian Lillard van de Trail Blazers uit Portland deed het en zijn fans zullen hem eeuwig dankbaar zijn.

Damian Lillard scoorde met deze Buzzer Beater een driepunter om in te kaderen. Met amper 0,9 seconden te gaan verzekerde hij er voor zijn team de overwinning mee, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Zijn Trail Blazers stonden 2 punten achter op de Houston Rockets. De bal was buiten, de Trail Blazers mochten ingooien. De chrono voorspelde weinig goeds: er waren nog 0,9 seconden over om de twee punten achterstand goed te maken.

Lillard loopt zich bliksemsnel vrij van zijn verdediger, vraagt en krijgt de bal en werpt de bal zonder nadenken richting ring. De bal was net op tijd in de lucht en net na afloop van de tijd, gaat de bal heerlijk door de korf. De fans van de Trail Blazers overspoelen meteen het veld, de Houston Rockets staan er verbijsterd bij en kijken ernaar.

Het is een huzarenstukje: met nog 0,9 seconden te spelen, twee punten wegwerken en zelfs nog voorkomen en dus de wedstrijd winnen. Damian Lillard van de Trail Blazers uit Portland deed het en zijn fans zullen hem eeuwig dankbaar zijn.Damian Lillard scoorde met deze Buzzer Beater een driepunter om in te kaderen. Met amper 0,9 seconden te gaan verzekerde hij er voor zijn team de overwinning mee, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Zijn Trail Blazers stonden 2 punten achter op de Houston Rockets. De bal was buiten, de Trail Blazers mochten ingooien. De chrono voorspelde weinig goeds: er waren nog 0,9 seconden over om de twee punten achterstand goed te maken. Lillard loopt zich bliksemsnel vrij van zijn verdediger, vraagt en krijgt de bal en werpt de bal zonder nadenken richting ring. De bal was net op tijd in de lucht en net na afloop van de tijd, gaat de bal heerlijk door de korf. De fans van de Trail Blazers overspoelen meteen het veld, de Houston Rockets staan er verbijsterd bij en kijken ernaar.