De Belgische doelpunten bij de Lions kwamen van Sébastien Dockier (15. en 19.), Tanguy Cosyns (18.), Thibeau Stockbroekx (40.) en Nicolas De Kerpel (58.).

Voor Duitsland had Niklas Wellen (4.) op strafcorner de score geopend. Ook Lukas Windfeder (27.), op strafcorner, en Malte Hellwig (45.) vonden de weg naar de netten.

Zaterdag vermorzelden de Red Lions Duitsland al met 6-1. Dat was het eerste duel sinds hun olympische titel afgelopen zomer in Tokio en het eerste duel onder leiding van nieuwe bondscoach Michel van den Heuvel. De Nederlander, die eerst T2 was, volgde de Nieuw-Zeelander Shane McLeod op aan het hoofd van de Belgische hockeyploeg.

De Red Panthers wonnen de voorbije dagen ook met 1-0 en 3-1 van Duitsland.

De Belgische doelpunten bij de Lions kwamen van Sébastien Dockier (15. en 19.), Tanguy Cosyns (18.), Thibeau Stockbroekx (40.) en Nicolas De Kerpel (58.). Voor Duitsland had Niklas Wellen (4.) op strafcorner de score geopend. Ook Lukas Windfeder (27.), op strafcorner, en Malte Hellwig (45.) vonden de weg naar de netten. Zaterdag vermorzelden de Red Lions Duitsland al met 6-1. Dat was het eerste duel sinds hun olympische titel afgelopen zomer in Tokio en het eerste duel onder leiding van nieuwe bondscoach Michel van den Heuvel. De Nederlander, die eerst T2 was, volgde de Nieuw-Zeelander Shane McLeod op aan het hoofd van de Belgische hockeyploeg.De Red Panthers wonnen de voorbije dagen ook met 1-0 en 3-1 van Duitsland.