Dat is de hoogste score ooit in een All-Star Game. Het puntentotaal van het spektakelstuk, 321, bedroeg drie eenheden meer dan het record van vorig jaar (318).

Eén puntje

Topschutter van de partij in de Madison Square Garden van New York werd Russell Westbrook, de point guard van Oklahoma City Thunder. Hij lukte 41 punten voor de selectie van de Western Conference en werd na de wedstrijd ook verkozen tot Most Valuable Player (MVP).

Met zijn 41 punten deed hij net één puntje minder goed dan de topschutter aller tijden van het All-Star Game, de legendarische Wilt Chamberlain. Die maakte in 1962 42 punten.

Bij de ploeg van de Eastern Conference was LeBron James goed voor 30 punten. Er werden zondag ook maar liefst 48 driepunters gescoord.

De beste momenten van Westbrook in slow-motion

Opvallend was ook de opworp van het All-Star Game. Daar stonden de Spaanse broers Marc (West/Memphis Grizzlies) en Pau (East/Chicago Bulls) Gasol tegenover mekaar.

De muzikale show rond de wedstrijd werd verzorgd door onder meer Christina Aguilera, Nicki Minaj en Queen Latifah. Opvallende toeschouwers waren onder andere Jay-Z, Floyd Mayweather en voormalig president Bill Clinton. (Belga/KVDA)

Dat is de hoogste score ooit in een All-Star Game. Het puntentotaal van het spektakelstuk, 321, bedroeg drie eenheden meer dan het record van vorig jaar (318).Topschutter van de partij in de Madison Square Garden van New York werd Russell Westbrook, de point guard van Oklahoma City Thunder. Hij lukte 41 punten voor de selectie van de Western Conference en werd na de wedstrijd ook verkozen tot Most Valuable Player (MVP). Met zijn 41 punten deed hij net één puntje minder goed dan de topschutter aller tijden van het All-Star Game, de legendarische Wilt Chamberlain. Die maakte in 1962 42 punten. Bij de ploeg van de Eastern Conference was LeBron James goed voor 30 punten. Er werden zondag ook maar liefst 48 driepunters gescoord. Opvallend was ook de opworp van het All-Star Game. Daar stonden de Spaanse broers Marc (West/Memphis Grizzlies) en Pau (East/Chicago Bulls) Gasol tegenover mekaar. De muzikale show rond de wedstrijd werd verzorgd door onder meer Christina Aguilera, Nicki Minaj en Queen Latifah. Opvallende toeschouwers waren onder andere Jay-Z, Floyd Mayweather en voormalig president Bill Clinton. (Belga/KVDA)