In de eigen Quicken Loans Arena haalden de Cleveland Cavaliers het met 128-90 van Dallas. Voor sterspeler LeBron James was het zijn duizendste wedstrijd. Hij was goed voor een 'double double', met negentien punten en elf assists. Kevin Love deed met 27 punten en 10 rebounds nog beter dan 'King James'. Bij de rust stond het al 68-28 in het voordeel van de thuisploeg. Voor Dallas was het al de achtste nederlaag op rij.

James werd in zijn carrière vier keer de meest waardevolle speler van het seizoen of MVP en stond negen keer in de opstelling van het 'First Team', het imaginaire beste team van het seizoen. Hij speelt sinds 2014 voor de Cavaliers, daarvoor bij Miami Heat.

In de eigen Quicken Loans Arena haalden de Cleveland Cavaliers het met 128-90 van Dallas. Voor sterspeler LeBron James was het zijn duizendste wedstrijd. Hij was goed voor een 'double double', met negentien punten en elf assists. Kevin Love deed met 27 punten en 10 rebounds nog beter dan 'King James'. Bij de rust stond het al 68-28 in het voordeel van de thuisploeg. Voor Dallas was het al de achtste nederlaag op rij. James werd in zijn carrière vier keer de meest waardevolle speler van het seizoen of MVP en stond negen keer in de opstelling van het 'First Team', het imaginaire beste team van het seizoen. Hij speelt sinds 2014 voor de Cavaliers, daarvoor bij Miami Heat.