Maguire (31) is het nummer 7 van de wereld en het achtste reekshoofd. In 2007 bereikte hij de halve finales van het WK.

Brecel, 87e op de wereldranglijst, overleefde vijf voorrondes en is de eerste Belg die het tot de eindronde schopt. Met zijn 17 jaar en 1 maand is hij ook de jongste WK-deelnemer ooit.

Crucible

Het WK in The Crucible in Sheffield begint op zaterdag 21 april en eindigt maandag 7 mei. In de eerste ronde wordt gespeeld naar een best-of-19.

Het duel tussen Brecel en Maguire start zondagmorgen 22 april. De tweede sessie is maandagmorgen 23 april. Wie het eerst tien frames wint, plaatst zich voor de tweede ronde. (Belga/KVDA)

Maguire (31) is het nummer 7 van de wereld en het achtste reekshoofd. In 2007 bereikte hij de halve finales van het WK. Brecel, 87e op de wereldranglijst, overleefde vijf voorrondes en is de eerste Belg die het tot de eindronde schopt. Met zijn 17 jaar en 1 maand is hij ook de jongste WK-deelnemer ooit. Crucible Het WK in The Crucible in Sheffield begint op zaterdag 21 april en eindigt maandag 7 mei. In de eerste ronde wordt gespeeld naar een best-of-19. Het duel tussen Brecel en Maguire start zondagmorgen 22 april. De tweede sessie is maandagmorgen 23 april. Wie het eerst tien frames wint, plaatst zich voor de tweede ronde. (Belga/KVDA)