Clubeigenaars en een spelersafvaardiging zaten dinsdag samen met de befaamde bemiddelaar George Cohen in een hotel in New York om een oplossing voor de zogenaamde lock-out uit te dokteren, maar dat leverde geen resultaat op.

Volgens de website van de NBA zijn er wel vorderingen gemaakt, zodat clubeigenaars besloten hebben om andere afspraken te verplaatsen om woensdag verder te kunnen onderhandelen.

Het financieel dispuut, dat draait om de verdeling van de inkomsten in de NBA, sleept reeds meer dan 100 dagen aan. De start van het nieuwe seizoen, voorzien op 1 november, is al met twee weken uitgesteld. Als er niet snel een akkoord komt, dreigt het hele seizoen in het water te vallen. (Belga/KVDA)

Clubeigenaars en een spelersafvaardiging zaten dinsdag samen met de befaamde bemiddelaar George Cohen in een hotel in New York om een oplossing voor de zogenaamde lock-out uit te dokteren, maar dat leverde geen resultaat op.Volgens de website van de NBA zijn er wel vorderingen gemaakt, zodat clubeigenaars besloten hebben om andere afspraken te verplaatsen om woensdag verder te kunnen onderhandelen.Het financieel dispuut, dat draait om de verdeling van de inkomsten in de NBA, sleept reeds meer dan 100 dagen aan. De start van het nieuwe seizoen, voorzien op 1 november, is al met twee weken uitgesteld. Als er niet snel een akkoord komt, dreigt het hele seizoen in het water te vallen. (Belga/KVDA)