Met een glansprestatie op het paard FBW Rainman (score: 77,065 procent) eindigde de 38-jarige Michèle George voor de Britse favoriete Sophie Wells (76,323%). De Nederlander Frank Hosmar pakte brons (73,097%).

Voor België is het de tweede medaille op deze Paralympische Spelen, de Olympische SPelen voor mensen met een fysieke of mentale handicap. Zaterdag pakte Marieke Vervoort zilver op de 200m rolstoelsprint (cat. T52).

Dinsdag komen de ruiters in Graad IV nog in actie in de Freestyle, waar Michèle George haar vicewereldtitel zal verdedigen. Dinsdagavond, na de competitie in Graad III (geen Belgen), komt de Belgische delegatie ook te weten of ze een medaille pakt in de landencompetitie (som van de beste resultaten in alle graden). (Belga/KVDA)

Met een glansprestatie op het paard FBW Rainman (score: 77,065 procent) eindigde de 38-jarige Michèle George voor de Britse favoriete Sophie Wells (76,323%). De Nederlander Frank Hosmar pakte brons (73,097%). Voor België is het de tweede medaille op deze Paralympische Spelen, de Olympische SPelen voor mensen met een fysieke of mentale handicap. Zaterdag pakte Marieke Vervoort zilver op de 200m rolstoelsprint (cat. T52). Dinsdag komen de ruiters in Graad IV nog in actie in de Freestyle, waar Michèle George haar vicewereldtitel zal verdedigen. Dinsdagavond, na de competitie in Graad III (geen Belgen), komt de Belgische delegatie ook te weten of ze een medaille pakt in de landencompetitie (som van de beste resultaten in alle graden). (Belga/KVDA)