Sterspeler Kyrie Irving, die zich weigert te laten vaccineren, vergezelde zijn teammaats zondag tijdens de rust van een duel tegen de New York Knicks tijdens de rust in de kleedkamers. Daarmee overtrad de 29-jarige point guard zowel de coronareglementen van New York City als het protocol van de NBA.

Irving mag als niet gevaccineerde speler niet ingezet worden in wedstrijden die in New York gespeeld worden. Op verplaatsing stellen de Nets hem wel op.

Zondag kon Irving voor het eerst in lange tijd wel weer in het stadion zijn, omdat niet-gevaccineerde toeschouwers opnieuw toegelaten zijn. De kleedkamer bleef echter verboden terrein.

De Nets wonnen het stadsduel tegen de Knicks met 110-107.

Sterspeler Kyrie Irving, die zich weigert te laten vaccineren, vergezelde zijn teammaats zondag tijdens de rust van een duel tegen de New York Knicks tijdens de rust in de kleedkamers. Daarmee overtrad de 29-jarige point guard zowel de coronareglementen van New York City als het protocol van de NBA.Irving mag als niet gevaccineerde speler niet ingezet worden in wedstrijden die in New York gespeeld worden. Op verplaatsing stellen de Nets hem wel op. Zondag kon Irving voor het eerst in lange tijd wel weer in het stadion zijn, omdat niet-gevaccineerde toeschouwers opnieuw toegelaten zijn. De kleedkamer bleef echter verboden terrein. De Nets wonnen het stadsduel tegen de Knicks met 110-107.