Miami-ster LeBron James had 41 speelminuten nodig voor zijn record. In die tijd scoorde hij 22 keer uit 33 doelpogingen, waaronder een indrukwekkende 8 op 10 van achter de driepuntlijn. Voeg daarbij 9 op 12 vrijworpen en de som is gemaakt.

De Miami Heat won de wedstrijd met 124-107.

Zorro

James speelt sinds hij onlangs zijn neus brak met een beschermend gezichtsmasker. Voor zijn recordavond droeg hij een doorschijnend model en niet het zwarte Zorromasker waarmee hij zich de laatste paar wedstrijden liet opmerken.

61 punten is een persoonlijk record voor James, maar het is niet de recordscore voor de NBA dit seizoen. Die staat met 62 punten op naam van Carmelo Anthony van de New York Knicks.

Miami-ster LeBron James had 41 speelminuten nodig voor zijn record. In die tijd scoorde hij 22 keer uit 33 doelpogingen, waaronder een indrukwekkende 8 op 10 van achter de driepuntlijn. Voeg daarbij 9 op 12 vrijworpen en de som is gemaakt. De Miami Heat won de wedstrijd met 124-107.Zorro James speelt sinds hij onlangs zijn neus brak met een beschermend gezichtsmasker. Voor zijn recordavond droeg hij een doorschijnend model en niet het zwarte Zorromasker waarmee hij zich de laatste paar wedstrijden liet opmerken. 61 punten is een persoonlijk record voor James, maar het is niet de recordscore voor de NBA dit seizoen. Die staat met 62 punten op naam van Carmelo Anthony van de New York Knicks.