'Op dinsdag 8 november neemt dit land een van de meest belangrijke beslissingen in zijn geschiedenis, jullie hebben een kans om daarvan deel uit te maken,' luidt het in het filmpje. 'Heb een impact op de toekomst van ons land. Beïnvloed je vrienden en familie om te gaan stemmen. Vote! Vote! Vote!'

Niet toevallig dat zij, als 'Black Americans' (op Parsons na), dit doen, want hoe meer (zwarte) Amerikanen stemmen, hoe groter de kans dat Hillary Clinton wint. En onder meer LeBron James, voorzitter van de spelersassociatie, heeft al openlijk zijn steun voor Clinton uitgesproken.

Hij zal zondagmiddag om 16.30 uur (Amerikaanse tijd) zelfs met Clinton verschijnen op een event in Cleveland, Ohio, een belangrijke swingstate en de thuisstaat van James, waar hij waanzinnig populair is. De speler van de Cavaliers zal er de Amerikanen, vooral de zwarte, nogmaals oproepen om te gaan stemmen.

'Op dinsdag 8 november neemt dit land een van de meest belangrijke beslissingen in zijn geschiedenis, jullie hebben een kans om daarvan deel uit te maken,' luidt het in het filmpje. 'Heb een impact op de toekomst van ons land. Beïnvloed je vrienden en familie om te gaan stemmen. Vote! Vote! Vote!'Niet toevallig dat zij, als 'Black Americans' (op Parsons na), dit doen, want hoe meer (zwarte) Amerikanen stemmen, hoe groter de kans dat Hillary Clinton wint. En onder meer LeBron James, voorzitter van de spelersassociatie, heeft al openlijk zijn steun voor Clinton uitgesproken. Hij zal zondagmiddag om 16.30 uur (Amerikaanse tijd) zelfs met Clinton verschijnen op een event in Cleveland, Ohio, een belangrijke swingstate en de thuisstaat van James, waar hij waanzinnig populair is. De speler van de Cavaliers zal er de Amerikanen, vooral de zwarte, nogmaals oproepen om te gaan stemmen.