De setstanden waren 25-23, 25-16 en 25-19.

België, dat woensdag in zijn debuutwedstrijd in de Final Six een 3-1 nederlaag tegen China had opgelopen, kon tegen de Russen opnieuw rekenen op hoofdaanvalster Lise Van Hecke. Zij had de partij van woendag nog aan zich moeten laten voorbijgaan omwille van een lichte knieblessure en was tegen Rusland goed voor 15 punten.

België speelde met: Dirickx, Heyrman, Leys, Aelbrecht, Van Hecke, Rousseaux en libero Courtois. Kwamen in: Bland, Coolman en Van de Vyver.

Vrijdag moeten de Tigers, 's werelds nummer 22, in hun derde duel op dit prestigieuze toernooi met de wereldtop aan de bak tegen Brazilië, daarna wachten ook nog Japan en Turkije. (Belga/KVDA)

De setstanden waren 25-23, 25-16 en 25-19.België, dat woensdag in zijn debuutwedstrijd in de Final Six een 3-1 nederlaag tegen China had opgelopen, kon tegen de Russen opnieuw rekenen op hoofdaanvalster Lise Van Hecke. Zij had de partij van woendag nog aan zich moeten laten voorbijgaan omwille van een lichte knieblessure en was tegen Rusland goed voor 15 punten. België speelde met: Dirickx, Heyrman, Leys, Aelbrecht, Van Hecke, Rousseaux en libero Courtois. Kwamen in: Bland, Coolman en Van de Vyver.Vrijdag moeten de Tigers, 's werelds nummer 22, in hun derde duel op dit prestigieuze toernooi met de wereldtop aan de bak tegen Brazilië, daarna wachten ook nog Japan en Turkije. (Belga/KVDA)