Coach Ampie Louw zei hetzelfde in andere bewoordingen: "In zijn hoofd is hij helemaal niet bezig met trainen. Hij doet alleen elke ochtend een paar fitnessoefeningen."

Een en ander betekent dat de hardloper zeker niet zal deelnemen aan het WK atletiek in Moskou in augustus. Van de internationale atletiekfederatie IAAF mocht hij daar nochtans aantreden met als argument: onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Pistorius schoot in februari zijn vriendin Reeva Steenkamp dood. Hij wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade, maar hij beweert dat hij zich vergiste en zijn vriendin beschouwde als een inbreker.

Op 4 juni moet hij zich terug bij de rechtbank melden. Verwacht wordt dat zijn proces tegen het einde van het jaar zal doorgaan.

Coach Ampie Louw zei hetzelfde in andere bewoordingen: "In zijn hoofd is hij helemaal niet bezig met trainen. Hij doet alleen elke ochtend een paar fitnessoefeningen." Een en ander betekent dat de hardloper zeker niet zal deelnemen aan het WK atletiek in Moskou in augustus. Van de internationale atletiekfederatie IAAF mocht hij daar nochtans aantreden met als argument: onschuldig tot het tegendeel bewezen is.Pistorius schoot in februari zijn vriendin Reeva Steenkamp dood. Hij wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade, maar hij beweert dat hij zich vergiste en zijn vriendin beschouwde als een inbreker. Op 4 juni moet hij zich terug bij de rechtbank melden. Verwacht wordt dat zijn proces tegen het einde van het jaar zal doorgaan.