Claeys eindigde met een score van 72.853 op de derde plaats (op 15 deelnemers). De gouden medaille ging naar de Nederlandse Sanne Voet, die met Demantur een notering van 76.585 achter haar naam kreeg. De Braziliaan Rodolpho Riskalla (Don Henrico) pakte het zilver met een waardering van 74.659.

De eerste acht plaatsten zich voor de individuele freestyle test, die volgende week maandag op het programma staat. België verzamelde tot dusver twee medailles op de Paralympische Spelen in Tokio.

Eerder op de dag pakten Griet Hoet en pilote Anneleen Monsieur op de piste brons in de 1.000m tijdrit (WB-klasse).

Claeys eindigde met een score van 72.853 op de derde plaats (op 15 deelnemers). De gouden medaille ging naar de Nederlandse Sanne Voet, die met Demantur een notering van 76.585 achter haar naam kreeg. De Braziliaan Rodolpho Riskalla (Don Henrico) pakte het zilver met een waardering van 74.659. De eerste acht plaatsten zich voor de individuele freestyle test, die volgende week maandag op het programma staat. België verzamelde tot dusver twee medailles op de Paralympische Spelen in Tokio. Eerder op de dag pakten Griet Hoet en pilote Anneleen Monsieur op de piste brons in de 1.000m tijdrit (WB-klasse).