19 maart 2021 zal de geschiedenis ingaan als de geboortedag van Raimundo. Dit nieuwe digitale magazine zal elke week op vrijdagavond 21 uur online beschikbaar zijn.

In het e-magazine van 18 pagina's voelt u de polsslag van de buitenlandse topcompetities, met wekelijks interviews, reportages en opinies.

De naam Raimundo is geïnspireerd op twee grote meneren uit de Belgische voetbalgeschiedenis: Raymond Braine, de eerste Belgische voetballer met internationale uitstraling, en Raymond Goethals, de enige Belgische trainer die ooit Europacup I won, de voorloper van de Champions League.

Vanaf vanavond 21 uur kunnen abonnees van Sport/Voetbalmagazine Raimundo gratis lezen via de kiosk of op www.voetbalmagazine.be/raimundo. Niet-abonnees kunnen zich afzonderlijk op het e-magazine abonneren voor 4,95 euro per maand.

19 maart 2021 zal de geschiedenis ingaan als de geboortedag van Raimundo. Dit nieuwe digitale magazine zal elke week op vrijdagavond 21 uur online beschikbaar zijn. In het e-magazine van 18 pagina's voelt u de polsslag van de buitenlandse topcompetities, met wekelijks interviews, reportages en opinies. De naam Raimundo is geïnspireerd op twee grote meneren uit de Belgische voetbalgeschiedenis: Raymond Braine, de eerste Belgische voetballer met internationale uitstraling, en Raymond Goethals, de enige Belgische trainer die ooit Europacup I won, de voorloper van de Champions League.Vanaf vanavond 21 uur kunnen abonnees van Sport/Voetbalmagazine Raimundo gratis lezen via de kiosk of op www.voetbalmagazine.be/raimundo. Niet-abonnees kunnen zich afzonderlijk op het e-magazine abonneren voor 4,95 euro per maand.