De bezoekers kwamen kort na rust op voorsprong na een strafcorner van specialist Chris Ciriello, daarna lukte Thomas Briels de gelijkmaker.

Vanaf zondag gaan de Lions in Brasschaat op jacht naar hun ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Rio de Janeiro. Dan moeten ze op het toernooi in Brasschaat bij de eerste drie eindigen. In de groepsfase treffen de Belgen Groot-Brittannië, China, Maleisië en Ierland. De eerste vier van de groep stoten door naar de kwartfinales, groep A bestaat uit Australië, Frankrijk, India, Pakistan en Polen. (Belga)

Bekijk de selectie en het programma van de Belgen

De bezoekers kwamen kort na rust op voorsprong na een strafcorner van specialist Chris Ciriello, daarna lukte Thomas Briels de gelijkmaker.Vanaf zondag gaan de Lions in Brasschaat op jacht naar hun ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Rio de Janeiro. Dan moeten ze op het toernooi in Brasschaat bij de eerste drie eindigen. In de groepsfase treffen de Belgen Groot-Brittannië, China, Maleisië en Ierland. De eerste vier van de groep stoten door naar de kwartfinales, groep A bestaat uit Australië, Frankrijk, India, Pakistan en Polen. (Belga)Bekijk de selectie en het programma van de Belgen