Lieselotte Van Lindt (35) zorgde voor de enige Belgische treffer. Na een strafcorner was ze het meest alert om de bal tegen de netten te tikken. Meteen daarna kregen de Indiase vrouwen een strafcorner. Stephanie De Groof redde echter op de lijn.

Met de nodige moeite behielden de Belgen de nipte voorsprong tot op het einde van de wedstrijd. Eerder op de dag verpletterde Nieuw-Zeeland (FIH 4) in groep B Polen (FIH 23) met 12-0. De Red Panthers botsen woensdag op vicewereldkampioen Australië (FIH 2), donderdag treffen ze Polen en zaterdag wacht Nieuw-Zeeland.

De top vier van elke groep stoomt door naar de kwartfinales, waar er met rechtstreekse uitschakeling gespeeld wordt. Om zeker te zijn van kwalificatie voor de Spelen, moeten de Red Panthers in de top drie van het toernooi eindigen. (Belga/ JH)

Lieselotte Van Lindt (35) zorgde voor de enige Belgische treffer. Na een strafcorner was ze het meest alert om de bal tegen de netten te tikken. Meteen daarna kregen de Indiase vrouwen een strafcorner. Stephanie De Groof redde echter op de lijn. Met de nodige moeite behielden de Belgen de nipte voorsprong tot op het einde van de wedstrijd. Eerder op de dag verpletterde Nieuw-Zeeland (FIH 4) in groep B Polen (FIH 23) met 12-0. De Red Panthers botsen woensdag op vicewereldkampioen Australië (FIH 2), donderdag treffen ze Polen en zaterdag wacht Nieuw-Zeeland. De top vier van elke groep stoomt door naar de kwartfinales, waar er met rechtstreekse uitschakeling gespeeld wordt. Om zeker te zijn van kwalificatie voor de Spelen, moeten de Red Panthers in de top drie van het toernooi eindigen. (Belga/ JH)