Knack Roeselare heeft zich gekwalificeerd voor de eerste ronde van de play-offs in de Champions League volleybal na een 3-1 zege tegen het Turkse Galatasaray.

De setstanden waren 25-21, 33-31, 22-25 en 25-22.

Groepswinst

Na vijf speeldagen heeft Roeselare nog steeds het maximum van de punten (15 op 15) in groep G. De West-Vlamingen zijn met nog één speeldag te gaan zeker van groepswinst en kwalificatie voor de eerste ronde van de play-offs, de Final 12. Het Duitse Friedrichshafen is tweede met 7 punten, Kedzierzyn-Kozle uit Polen derde met 5 punten (beide uit vier wedstrijden). Galatasaray is puntenloos laatste in groep G.

De zeven groepswinnaars en de beste vijf nummers twee (of de beste zes als de gastclub voor de Final Four zich ook sportief plaatst) plaatsen zich voor de eerste ronde van de play-offs. Bij een gelijke stand is het setquotiënt doorslaggevend. (KVDA)

Knack Roeselare heeft zich gekwalificeerd voor de eerste ronde van de play-offs in de Champions League volleybal na een 3-1 zege tegen het Turkse Galatasaray. De setstanden waren 25-21, 33-31, 22-25 en 25-22. Groepswinst Na vijf speeldagen heeft Roeselare nog steeds het maximum van de punten (15 op 15) in groep G. De West-Vlamingen zijn met nog één speeldag te gaan zeker van groepswinst en kwalificatie voor de eerste ronde van de play-offs, de Final 12. Het Duitse Friedrichshafen is tweede met 7 punten, Kedzierzyn-Kozle uit Polen derde met 5 punten (beide uit vier wedstrijden). Galatasaray is puntenloos laatste in groep G. De zeven groepswinnaars en de beste vijf nummers twee (of de beste zes als de gastclub voor de Final Four zich ook sportief plaatst) plaatsen zich voor de eerste ronde van de play-offs. Bij een gelijke stand is het setquotiënt doorslaggevend. (KVDA)