"Snooker heeft niets te zoeken op de Olympische Spelen", is Ronnie The Rocket duidelijk in Sport/Voetbalmagazine. "Roeiers en atleten, bijvoorbeeld, trainen vier jaar aan een stuk om goud te winnen, wij niet. Ik in ieder geval niet. (lacht) In het begin van mijn carrière trainde ik 35 uur per week, nu tussen de 2 en de 10 uur."

"Ik speel ook veel minder toernooien, ik haat het reizen nog meer dan vroeger. Snooker is meer dan ooit een mondiale sport, met toernooien of kampioenschappen in China, Thailand of Australië. Jongere spelers vinden dat misschien opwindend, ik niet meer. Ik wil niet meer uit mijn valies leven", aldus O'Sullivan.

"Snooker heeft niets te zoeken op de Olympische Spelen", is Ronnie The Rocket duidelijk in Sport/Voetbalmagazine. "Roeiers en atleten, bijvoorbeeld, trainen vier jaar aan een stuk om goud te winnen, wij niet. Ik in ieder geval niet. (lacht) In het begin van mijn carrière trainde ik 35 uur per week, nu tussen de 2 en de 10 uur.""Ik speel ook veel minder toernooien, ik haat het reizen nog meer dan vroeger. Snooker is meer dan ooit een mondiale sport, met toernooien of kampioenschappen in China, Thailand of Australië. Jongere spelers vinden dat misschien opwindend, ik niet meer. Ik wil niet meer uit mijn valies leven", aldus O'Sullivan.