Valencia verraste door de tweede wedstrijd in de play-offreeks tegen Real te winnen. Gisteren (dinsdag) zette de Koninklijke de puntjes weer op de i met een 100-103 zege in Valencia. Als Real morgen (donderdag) wint, stoot het door naar de finale.

Ongeacht de afloop van die vierde wedstrijd mag onze landgenoot Sam Van Rossom terugblikken op een fantastisch seizoen in de Spaanse competitie. De spelverdeler geldt er als sterkhouder bij topclub Valencia en die status zette hij in game three kracht bij met een monsterdunk over het hoofd van Salah Mejri. Bepaald indrukwekkend als je weet dat Mejri (tussen 2010 en 2012 speler van Antwerp Giants) 2m17 meet. Ook de Spaanse commentator bij de match was die mening toegedaan en ging live in de ether uit zijn dak. Van Rossom beëindigde de partij overigens met veertien punten, vier rebounds en vijf assists. Bekijk de beelden hier:

Valencia verraste door de tweede wedstrijd in de play-offreeks tegen Real te winnen. Gisteren (dinsdag) zette de Koninklijke de puntjes weer op de i met een 100-103 zege in Valencia. Als Real morgen (donderdag) wint, stoot het door naar de finale.Ongeacht de afloop van die vierde wedstrijd mag onze landgenoot Sam Van Rossom terugblikken op een fantastisch seizoen in de Spaanse competitie. De spelverdeler geldt er als sterkhouder bij topclub Valencia en die status zette hij in game three kracht bij met een monsterdunk over het hoofd van Salah Mejri. Bepaald indrukwekkend als je weet dat Mejri (tussen 2010 en 2012 speler van Antwerp Giants) 2m17 meet. Ook de Spaanse commentator bij de match was die mening toegedaan en ging live in de ether uit zijn dak. Van Rossom beëindigde de partij overigens met veertien punten, vier rebounds en vijf assists. Bekijk de beelden hier: