Thuisploeg Chicago trok met een ruime voorsprong aan het langste eind: 113-98. Voor de Bulls is het de vierde zege op rij, zij voeren de Central Division aan met 34 zeges tegenover 20 nederlagen. De Cleveland Cavaliers volgen op kleine afstand met 33 zeges en 22 nederlagen.

Beide teams staan op een comfortabele play-offplaats: in de hele Eastern Conference zijn de Bulls derde na de Atlanta Hawks en de Toronto Raptors, de Cavs vijfde.

Rose versus James

De grote man bij Chicago was Derrick Rose met 30 punten en 7 assists, Tony Snell en Pau Gasol tekenden voor respectievelijk 22 en 18 punten. Gasol pakte ook 10 rebounds en realiseert daarmee zijn 14e opeenvolgende 'double-double' (twee statistieken in de dubbele cijfers, nvdr.), de langste reeks voor een speler van de Bulls sinds... Michael Jordan in 1988-1989 (15 matchen op rij). De punten van Rose:

Bij de Cavs kwam het vooral van LeBron James, die 21 punten maakte en 4 assists uitdeelde. Bekijk zijn beste momenten:

Thuisploeg Chicago trok met een ruime voorsprong aan het langste eind: 113-98. Voor de Bulls is het de vierde zege op rij, zij voeren de Central Division aan met 34 zeges tegenover 20 nederlagen. De Cleveland Cavaliers volgen op kleine afstand met 33 zeges en 22 nederlagen. Beide teams staan op een comfortabele play-offplaats: in de hele Eastern Conference zijn de Bulls derde na de Atlanta Hawks en de Toronto Raptors, de Cavs vijfde.De grote man bij Chicago was Derrick Rose met 30 punten en 7 assists, Tony Snell en Pau Gasol tekenden voor respectievelijk 22 en 18 punten. Gasol pakte ook 10 rebounds en realiseert daarmee zijn 14e opeenvolgende 'double-double' (twee statistieken in de dubbele cijfers, nvdr.), de langste reeks voor een speler van de Bulls sinds... Michael Jordan in 1988-1989 (15 matchen op rij). De punten van Rose:Bij de Cavs kwam het vooral van LeBron James, die 21 punten maakte en 4 assists uitdeelde. Bekijk zijn beste momenten: