De Grand Prix van Bahrein, tweede manche in het wereldkampioenschap, werd gewonnen door de 30-jarige Duitser Nico Rosberg (Mercedes), die de Fin Kimi Räikkönen (Ferrari) en zijn Britse teamgenoot Lewis Hamilton voorbleef. Rosberg won twee weken terug ook al de openingsmanche in Australië en gaat met het maximum van 50 punten aan de leiding in de WK stand.

Titelverdediger Hamilton is met 33 punten tweede, de Australiër Daniel Ricciardo met 24 punten derde. Vandoorne staat met één punt op de dertiende plaats. De volgende GP wordt over twee weken in het Chinese Shanghai gereden.

De Grand Prix van Bahrein, tweede manche in het wereldkampioenschap, werd gewonnen door de 30-jarige Duitser Nico Rosberg (Mercedes), die de Fin Kimi Räikkönen (Ferrari) en zijn Britse teamgenoot Lewis Hamilton voorbleef. Rosberg won twee weken terug ook al de openingsmanche in Australië en gaat met het maximum van 50 punten aan de leiding in de WK stand. Titelverdediger Hamilton is met 33 punten tweede, de Australiër Daniel Ricciardo met 24 punten derde. Vandoorne staat met één punt op de dertiende plaats. De volgende GP wordt over twee weken in het Chinese Shanghai gereden.