Vandoorne had zaterdag al de titel kunnen pakken in de lange race, maar dat mislukte. Hij werd toen derde, terwijl de winst ging naar de Amerikaan Alexander Rossi (Racing Engineering), zijn enige overgebleven concurrent.

De GP2 Series wordt ook wel de wachtkamer van de Formule 1 genoemd. Vandoorne maakt deel uit van het team van McLaren, waar de 23-jarige West-Vlaming testrijder is.

Er staan in november nog twee afspraken op het programma in de GP2 Series, in Sakhir (Bahrein) en Yas Marina (Abu Dhabi). (Belga/JH)

Vandoorne had zaterdag al de titel kunnen pakken in de lange race, maar dat mislukte. Hij werd toen derde, terwijl de winst ging naar de Amerikaan Alexander Rossi (Racing Engineering), zijn enige overgebleven concurrent. De GP2 Series wordt ook wel de wachtkamer van de Formule 1 genoemd. Vandoorne maakt deel uit van het team van McLaren, waar de 23-jarige West-Vlaming testrijder is. Er staan in november nog twee afspraken op het programma in de GP2 Series, in Sakhir (Bahrein) en Yas Marina (Abu Dhabi). (Belga/JH)