De meeting start onder de naam 'Big Daddy Edition' omdat een aantal deelnemende boksers in het recente verleden vader werd. Maar dé blikvanger van de avond met vier amateurkampen en zeven elitekampen is ongetwijfeld de poging van Sugar Jackson om bij de superwelters mettertijd opnieuw het recht te verwerven op een kamp om de Europese of de wereldtitel.

Jackson, die een tijdje als heftruckbestuurder aan de kost moest komen, traint de laatste weken opnieuw voluit als een echte prof met een Engelse sparringpartner, die hem moet voorbereiden op de kamp tegen de Fransman Jimmy Colas.

Geen gemakkelijke opdracht, want Colas is drievoudig Frans kampioen en tweevoudig EU-kampioen. Op de EBU-ranglijsten staat Colas momenteel achtste, Jackson elfde. De winnaar van deze kamp doet een grote stap vooruit in de Europese en wereldranking.

"Het feit dat de Fransman een kamp aangaat met een bokser die lager geklasseerd staat dan hij, bewijst dat hij vol zelfvertrouwen zit en overtuigd is dat hij kan winnen", concludeert De Vulder. "Het wordt weer 'Sugar time'", vulde Jackson aan. "We moeten gewoon geloven in onszelf."

Andere blikvangers zijn Innocent Anyanwu, een Nederlander met Nigeriaanse roots die lid is van de Antwerpse club en eveneens droomt van Europese of wereldtitelgevechten, publiekslieveling Farid El Houari, de Gentse kolos Ismail Abdoul Cool, de eerste vrouwelijke elitekamp in vijf edities tussen de Waalse Yolaine Lindelauf en een Bulgaarse miss, plus het debuut als bokser van de 21-jarige Marc de Bonte, een student uit Kasterlee, die in het kickboksen 78 op 90 overwinningen liet noteren.

Antwerps Boksgala 'Big Daddy Edition'

Vrijdag 11 november in sporthal Arena, Deurne

Meer info: http://www.antwerpboxingacademy.com of 0475/671920 (18u - 21u).

De meeting start onder de naam 'Big Daddy Edition' omdat een aantal deelnemende boksers in het recente verleden vader werd. Maar dé blikvanger van de avond met vier amateurkampen en zeven elitekampen is ongetwijfeld de poging van Sugar Jackson om bij de superwelters mettertijd opnieuw het recht te verwerven op een kamp om de Europese of de wereldtitel.Jackson, die een tijdje als heftruckbestuurder aan de kost moest komen, traint de laatste weken opnieuw voluit als een echte prof met een Engelse sparringpartner, die hem moet voorbereiden op de kamp tegen de Fransman Jimmy Colas. Geen gemakkelijke opdracht, want Colas is drievoudig Frans kampioen en tweevoudig EU-kampioen. Op de EBU-ranglijsten staat Colas momenteel achtste, Jackson elfde. De winnaar van deze kamp doet een grote stap vooruit in de Europese en wereldranking. "Het feit dat de Fransman een kamp aangaat met een bokser die lager geklasseerd staat dan hij, bewijst dat hij vol zelfvertrouwen zit en overtuigd is dat hij kan winnen", concludeert De Vulder. "Het wordt weer 'Sugar time'", vulde Jackson aan. "We moeten gewoon geloven in onszelf."Andere blikvangers zijn Innocent Anyanwu, een Nederlander met Nigeriaanse roots die lid is van de Antwerpse club en eveneens droomt van Europese of wereldtitelgevechten, publiekslieveling Farid El Houari, de Gentse kolos Ismail Abdoul Cool, de eerste vrouwelijke elitekamp in vijf edities tussen de Waalse Yolaine Lindelauf en een Bulgaarse miss, plus het debuut als bokser van de 21-jarige Marc de Bonte, een student uit Kasterlee, die in het kickboksen 78 op 90 overwinningen liet noteren.Antwerps Boksgala 'Big Daddy Edition'Vrijdag 11 november in sporthal Arena, DeurneMeer info: http://www.antwerpboxingacademy.com of 0475/671920 (18u - 21u).