Routinier Tom Brady mag zich opmaken voor een nieuwe Super Bowl. De 43-jarige quarterback leidde zijn ploeg Tampa Bay Buccaneers met een zege van 31-26 op Green Bay Packers naar de finale. Brady is de absolute vedette in het American football. Hij won de Super Bowl al zes keer met zijn vorige ploeg, New England Patriots.

De Buccaneers speelden een keer eerder de finale en wonnen die ook. Dat was in 2003. Sinds dat succesjaar won de ploeg nooit meer een wedstrijd in de play-offs. Totdat Brady vorig jaar, na twintig seizoenen bij de Patriots, in Tampa Bay arriveerde.

Kansas City kan de eerste ploeg worden sinds de Patriots in 2004 en 2005 die twee keer achter elkaar de Super Bowl wint. Vorig jaar won de ploeg van San Francisco 49ers. Ook de Chiefs hebben hun sterspeler in de persoon van Patrick Mahomes. Hij leidde zijn ploeg naar de finale door met 38-24 te winnen van Buffalo Bills. Mahomes bereidde drie touchdowns voor.

Routinier Tom Brady mag zich opmaken voor een nieuwe Super Bowl. De 43-jarige quarterback leidde zijn ploeg Tampa Bay Buccaneers met een zege van 31-26 op Green Bay Packers naar de finale. Brady is de absolute vedette in het American football. Hij won de Super Bowl al zes keer met zijn vorige ploeg, New England Patriots. De Buccaneers speelden een keer eerder de finale en wonnen die ook. Dat was in 2003. Sinds dat succesjaar won de ploeg nooit meer een wedstrijd in de play-offs. Totdat Brady vorig jaar, na twintig seizoenen bij de Patriots, in Tampa Bay arriveerde. Kansas City kan de eerste ploeg worden sinds de Patriots in 2004 en 2005 die twee keer achter elkaar de Super Bowl wint. Vorig jaar won de ploeg van San Francisco 49ers. Ook de Chiefs hebben hun sterspeler in de persoon van Patrick Mahomes. Hij leidde zijn ploeg naar de finale door met 38-24 te winnen van Buffalo Bills. Mahomes bereidde drie touchdowns voor.