Dat melden verschillende media vrijdag.

Volgens ESPN zal Brady, die in augustus 44 wordt, voor vier jaar bijtekenen. De drie laatste jaren zouden annuleerbaar zijn en dienen enkel om zijn salaris uit te spreiden en zo nog een marge van 19 miljoen dollar te creëren onder de salary cap dit jaar. Zo kan het team proberen om andere belangrijke spelers als Shaquil Barrett, Ndamukong Suh en Rob Gronkowski in het team te houden.

Het huidige contract van de quarterback loopt af op het einde van het seizoen. Met de nieuwe overeenkomst zal hij ook zeker nog in 2022 voor de Bucs spelen.

Een maand geleden versloegen Brady en co. Kansas City Chiefs met 31-9 in de Super Bowl. Brady won zo voor het eerst met Tampa Bay de NFL-finale. Eerder kroonde hij zich zes keer tot kampioen met de New England Patriots.

Dat melden verschillende media vrijdag.Volgens ESPN zal Brady, die in augustus 44 wordt, voor vier jaar bijtekenen. De drie laatste jaren zouden annuleerbaar zijn en dienen enkel om zijn salaris uit te spreiden en zo nog een marge van 19 miljoen dollar te creëren onder de salary cap dit jaar. Zo kan het team proberen om andere belangrijke spelers als Shaquil Barrett, Ndamukong Suh en Rob Gronkowski in het team te houden. Het huidige contract van de quarterback loopt af op het einde van het seizoen. Met de nieuwe overeenkomst zal hij ook zeker nog in 2022 voor de Bucs spelen. Een maand geleden versloegen Brady en co. Kansas City Chiefs met 31-9 in de Super Bowl. Brady won zo voor het eerst met Tampa Bay de NFL-finale. Eerder kroonde hij zich zes keer tot kampioen met de New England Patriots.