Amper twintig jaar is hij en toch al de vedette bij de Milwaukee Bucks, de ploeg die hem vorig seizoen als rookie in de NBA lanceerde. Zijn opleiding kreeg Giannis in Griekenland, waar hij opgroeide als zoon van Nigeriaanse immigranten.

Al snel bleek Giannis over uitzonderlijke basketbaltalenten te beschikken: 2m11 groot en vooral een lenigheid, explosiviteit en behendigheid die ongezien is voor atleten van dergelijke lengte. Ondanks zijn gebrek aan body en ervaring drukte hij vorig seizoen al meteen zijn stempel bij de Milwaukee Bucks. Dit seizoen gaat hij op dat elan verder.

The Greek Freak is een sensatie in de NBA, waar wekelijks compilatiefilmpjes van hem gemaakt worden. Vooral zijn sierlijke slingerbewegingen voorbij rechtstreekse tegenstanders, zijn dunks en zijn snelle transities springen in het oog.

Highlights van dit seizoen:

Tegen Miami Heat, coast to coast

De beste momenten uit zijn rookieseizoen in de NBA

Amper twintig jaar is hij en toch al de vedette bij de Milwaukee Bucks, de ploeg die hem vorig seizoen als rookie in de NBA lanceerde. Zijn opleiding kreeg Giannis in Griekenland, waar hij opgroeide als zoon van Nigeriaanse immigranten. Al snel bleek Giannis over uitzonderlijke basketbaltalenten te beschikken: 2m11 groot en vooral een lenigheid, explosiviteit en behendigheid die ongezien is voor atleten van dergelijke lengte. Ondanks zijn gebrek aan body en ervaring drukte hij vorig seizoen al meteen zijn stempel bij de Milwaukee Bucks. Dit seizoen gaat hij op dat elan verder. The Greek Freak is een sensatie in de NBA, waar wekelijks compilatiefilmpjes van hem gemaakt worden. Vooral zijn sierlijke slingerbewegingen voorbij rechtstreekse tegenstanders, zijn dunks en zijn snelle transities springen in het oog.Tegen Miami Heat, coast to coastDe beste momenten uit zijn rookieseizoen in de NBA