Tia Hellebaut zet nu al een punt achter haar seizoen en laat dus onder andere de Memorial Van Damme aan zich voorbijgaan, melden verschillende media dinsdag. Woensdag geeft ze meer uitleg op een persconferentie. Volgens Sporza is Hellebaut voor de tweede keer zwanger.

Het is dan ook niet ondenkbaar dat de 32-jarige Hellebaut woensdag opnieuw het einde van haar carrière aankondigt.

Lotte

Hellebaut kondigde in februari van dit jaar haar comeback aan, nadat ze in 2008 afscheid had genomen van de topsport omdat ze zwanger was van haar eerste kindje Lotte.

Toen ze haar comeback aankondigde, zei Hellebaut nog minstens tot de Olympische Spelen van 2012 in Londen te willen doorgaan.

Eind juli werd Hellebaut vijfde in het hoogspringen op het Europees Kampioenschap atletiek in Barcelona. Op de Spelen van 2008 in Peking veroverde ze goud.

Tia Hellebaut zet nu al een punt achter haar seizoen en laat dus onder andere de Memorial Van Damme aan zich voorbijgaan, melden verschillende media dinsdag. Woensdag geeft ze meer uitleg op een persconferentie. Volgens Sporza is Hellebaut voor de tweede keer zwanger. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de 32-jarige Hellebaut woensdag opnieuw het einde van haar carrière aankondigt. Lotte Hellebaut kondigde in februari van dit jaar haar comeback aan, nadat ze in 2008 afscheid had genomen van de topsport omdat ze zwanger was van haar eerste kindje Lotte. Toen ze haar comeback aankondigde, zei Hellebaut nog minstens tot de Olympische Spelen van 2012 in Londen te willen doorgaan. Eind juli werd Hellebaut vijfde in het hoogspringen op het Europees Kampioenschap atletiek in Barcelona. Op de Spelen van 2008 in Peking veroverde ze goud.