Dat heeft de 41-jarige Amerikaan op Twitter laten weten.

'Recent heb ik een intensief privétraject afgerond. Ik blijf hieraan werken, samen met mijn artsen, familie en vrienden. Ik ben heel erg dankbaar voor al de steun die ik ontvangen heb', aldus de veertienvoudige majorwinnaar.

Opgepakt

Vorige maand verklaarde Woods dat hij professionele hulp krijgt om zijn medicijngebruik te reguleren. Eind mei werd hij opgepakt door de politie. Nabij zijn woning in Florida was Woods slapend aangetroffen achter het stuur van zijn auto. Volgens de agenten was hij 'futloos en verward'. Woods stelde dat zijn toestand te wijten was aan een 'onverwachte reactie' op door zijn arts voorgeschreven medicatie.

Eind april onderging de golfer, die ook met een slaapstoornis kampt, voor de vierde keer sinds 2014 een rugoperatie

Dat heeft de 41-jarige Amerikaan op Twitter laten weten.'Recent heb ik een intensief privétraject afgerond. Ik blijf hieraan werken, samen met mijn artsen, familie en vrienden. Ik ben heel erg dankbaar voor al de steun die ik ontvangen heb', aldus de veertienvoudige majorwinnaar.Vorige maand verklaarde Woods dat hij professionele hulp krijgt om zijn medicijngebruik te reguleren. Eind mei werd hij opgepakt door de politie. Nabij zijn woning in Florida was Woods slapend aangetroffen achter het stuur van zijn auto. Volgens de agenten was hij 'futloos en verward'. Woods stelde dat zijn toestand te wijten was aan een 'onverwachte reactie' op door zijn arts voorgeschreven medicatie. Eind april onderging de golfer, die ook met een slaapstoornis kampt, voor de vierde keer sinds 2014 een rugoperatie