Mayweather had enkele dagen geleden in een sms aan een journalist van de Amerikaanse sportzender ESPN laten weten opnieuw te willen boksen tegen Pacquiao. 'Het klopt dat ik die sms verstuurd heb, maar ik heb me bedacht', aldus de WBC-, WBA- en WBO-kampioen bij de welters.

Blessure

Na het duel had Pacquiao laten optekenen dat hij last had van een blessure aan de rechterschouder. 'Pacquiao is een slechte verliezer en een lafaard', stelt Mayweather in een interview dat wordt uitgezonden op de Amerikaanse tv-zender Showtime Sports. 'Wanneer je verliest, moet je je nederlaag aanvaarden en zeggen: "Mayweather, jij was de beste".'

'Tijdens de kamp heb ik niets gemerkt van zijn blessure,' zegt Mayweather. 'Pacquiao was snel, zowel met zijn linker als rechter sloeg hij snel en hard. Het zijn louter excuses, ik geloof er niet in en wil ook niet dat de mensen erin trappen.'

Pacquiao werd woensdag geopereerd aan zijn rechterschouder. Hij zal negen maanden tot één jaar buiten strijd zijn.

Mayweather bokste nu 48 kampen en won ze allemaal. Als hij nog één partij wint, evenaart hij Rocky Marciano (49-0).(Belga/KVDA)

Mayweather had enkele dagen geleden in een sms aan een journalist van de Amerikaanse sportzender ESPN laten weten opnieuw te willen boksen tegen Pacquiao. 'Het klopt dat ik die sms verstuurd heb, maar ik heb me bedacht', aldus de WBC-, WBA- en WBO-kampioen bij de welters.Na het duel had Pacquiao laten optekenen dat hij last had van een blessure aan de rechterschouder. 'Pacquiao is een slechte verliezer en een lafaard', stelt Mayweather in een interview dat wordt uitgezonden op de Amerikaanse tv-zender Showtime Sports. 'Wanneer je verliest, moet je je nederlaag aanvaarden en zeggen: "Mayweather, jij was de beste".' 'Tijdens de kamp heb ik niets gemerkt van zijn blessure,' zegt Mayweather. 'Pacquiao was snel, zowel met zijn linker als rechter sloeg hij snel en hard. Het zijn louter excuses, ik geloof er niet in en wil ook niet dat de mensen erin trappen.' Pacquiao werd woensdag geopereerd aan zijn rechterschouder. Hij zal negen maanden tot één jaar buiten strijd zijn.Mayweather bokste nu 48 kampen en won ze allemaal. Als hij nog één partij wint, evenaart hij Rocky Marciano (49-0).(Belga/KVDA)