'Het gaat steeds beter, langzaam weliswaar, maar het gaat in ieder geval de goede richting uit,' zei Corinna aan het Duitse magazine Neue Post tijdens haar eerste publieke verschijning in zes maanden, op een ruitertoernooi in Zwitserland.

Eerder had de tabloid Bild al foto's van een lachende, duidelijk gelukkigere Corinna gepubliceerd.

Revalidatie

De zevenvoudige wereldkampioen formule 1 is midden juni ontwaakt uit zijn maandenlange coma na een ski-ongeval op 29 december vorig jaar. 'Schumi' werd overgebracht van het ziekenhuis in het Franse Grenoble naar een revalidatiecentrum in het Zwiterse Lausanne, waar enkele van 's werelds beste neurologen hem opvolgen. (KVDA)

'Het gaat steeds beter, langzaam weliswaar, maar het gaat in ieder geval de goede richting uit,' zei Corinna aan het Duitse magazine Neue Post tijdens haar eerste publieke verschijning in zes maanden, op een ruitertoernooi in Zwitserland.Eerder had de tabloid Bild al foto's van een lachende, duidelijk gelukkigere Corinna gepubliceerd.RevalidatieDe zevenvoudige wereldkampioen formule 1 is midden juni ontwaakt uit zijn maandenlange coma na een ski-ongeval op 29 december vorig jaar. 'Schumi' werd overgebracht van het ziekenhuis in het Franse Grenoble naar een revalidatiecentrum in het Zwiterse Lausanne, waar enkele van 's werelds beste neurologen hem opvolgen. (KVDA)