Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. Kim Vanreusel mag haar skilatten dus nog even opbergen.

De reuzenslalom kan maandag niet plaatsvinden omdat de veiligheid van de atleten en de toeschouwers niet gegarandeerd kan worden gezien de hevige windstoten, zo luidt het in een persbericht op het Twitterkanaal PyeongChang 2018.

Zondag werd de afdaling bij de mannen ook al tot donderdag uitgesteld door een te felle wind in het Jeongseon Alpine Centre.

De 20-jarige Vanreusel zou als 51ste van start gaan. De Antwerpse treedt op deze Spelen ook nog aan in de slalom (14/2), super-G (17/2), afdaling (21/2) en combiné (23/2).

Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. Kim Vanreusel mag haar skilatten dus nog even opbergen. De reuzenslalom kan maandag niet plaatsvinden omdat de veiligheid van de atleten en de toeschouwers niet gegarandeerd kan worden gezien de hevige windstoten, zo luidt het in een persbericht op het Twitterkanaal PyeongChang 2018. Zondag werd de afdaling bij de mannen ook al tot donderdag uitgesteld door een te felle wind in het Jeongseon Alpine Centre. De 20-jarige Vanreusel zou als 51ste van start gaan. De Antwerpse treedt op deze Spelen ook nog aan in de slalom (14/2), super-G (17/2), afdaling (21/2) en combiné (23/2).