De laatste wedstrijd tegen Oostenrijk was er een die enkel nog goed was voor de statistieken, want in de vooravond verloren de Oostenrijkers van Slovenië, waardoor de Belgian Lions 3x3 al voor de slotwedstrijd zeker waren van groepswinst en een stek in de kwartfinales.

Enkel de groepswinnaar plaatst zich voor die kwartfinales. De nummers twee en drie moeten nog in de achtste finales aan de bak. De achtste- en kwartfinales worden zaterdag gespeeld. Zondag volgen de halve finales en de wedstrijden om brons en goud. De vrouwen spelen hun finale om 20u55, de mannen om 21u30.

Eerder wonnen Nick Celis, Thibaut Vervoort, Maxime Depuydt en Bryan De Valck in deze groepsfase met 21-16 van Slovenië en met 21-12 van Egypte. Met nu reeds drie zeges op de teller, kunnen ze door die twee landen niet meer ingehaald worden en finishen ze dus al zeker in de top drie van de groep.

De Belgian Cats 3x3 zijn na groepszeges tegen Mongolië en Egypte, en het forfait van de Dominicaanse Republiek eveneens zeker van de tweede ronde. Zij bikkelen vrijdag nog met Polen om de groepswinst.

De laatste wedstrijd tegen Oostenrijk was er een die enkel nog goed was voor de statistieken, want in de vooravond verloren de Oostenrijkers van Slovenië, waardoor de Belgian Lions 3x3 al voor de slotwedstrijd zeker waren van groepswinst en een stek in de kwartfinales. Enkel de groepswinnaar plaatst zich voor die kwartfinales. De nummers twee en drie moeten nog in de achtste finales aan de bak. De achtste- en kwartfinales worden zaterdag gespeeld. Zondag volgen de halve finales en de wedstrijden om brons en goud. De vrouwen spelen hun finale om 20u55, de mannen om 21u30. Eerder wonnen Nick Celis, Thibaut Vervoort, Maxime Depuydt en Bryan De Valck in deze groepsfase met 21-16 van Slovenië en met 21-12 van Egypte. Met nu reeds drie zeges op de teller, kunnen ze door die twee landen niet meer ingehaald worden en finishen ze dus al zeker in de top drie van de groep. De Belgian Cats 3x3 zijn na groepszeges tegen Mongolië en Egypte, en het forfait van de Dominicaanse Republiek eveneens zeker van de tweede ronde. Zij bikkelen vrijdag nog met Polen om de groepswinst.