Al na anderhalve minuut opende Florent Van Aubel op assist van Tom Boon de score. Op een strafcorner in de achtste minuut zette Tanguy Cosyns de Lions op rozen. In de tweede periode maakte Van Aubel het met zijn tweede en derde doelpunt van de avond helemaal af. Hij scoorde in de 41e en de 52e minuut, tweemaal op strafcorner.

Australië (FIH-1) en Engeland (FIH-5) streden vrijdagavond om de tweede finaleplaats. Australië won met 3-1

De finale wordt zondag gespeeld. Bij de eerste editie van de World League hockey bereikten de Belgen twee jaar terug in Rotterdam eveneens de finale van hun halvefinaletoernooi. Daarin werd toen Australië met shootouts verslagen. (Belga/JH/RR)

Al na anderhalve minuut opende Florent Van Aubel op assist van Tom Boon de score. Op een strafcorner in de achtste minuut zette Tanguy Cosyns de Lions op rozen. In de tweede periode maakte Van Aubel het met zijn tweede en derde doelpunt van de avond helemaal af. Hij scoorde in de 41e en de 52e minuut, tweemaal op strafcorner. Australië (FIH-1) en Engeland (FIH-5) streden vrijdagavond om de tweede finaleplaats. Australië won met 3-1De finale wordt zondag gespeeld. Bij de eerste editie van de World League hockey bereikten de Belgen twee jaar terug in Rotterdam eveneens de finale van hun halvefinaletoernooi. Daarin werd toen Australië met shootouts verslagen. (Belga/JH/RR)