De -17-jarigen van de Rode Duivels hebben in een oefeninterland 1-1 gelijkgespeeld tegen Noorwegen. België kwam op voorsprong dankzij een fraai doelpunt van Andreas Pereira.

De 17-jarige zoon van ex-voetballer Marcos Pereira (KV Mechelen, STVV en Antwerp) die enkele weken geleden een profcontract ondertekende bij Manchester United, staat bekend op zijn uitstekende traptechniek en demonstreerde dat nog eens tegen Noorwegen. Pereira vierde zijn doelpunt met een leuk dansje:

De Belgische U17 speelden met: De Boel, Brouwers, Isci, Matthys, Scholl, Alessandro, Caenepeel (70' De Man), Pereira, Schrijvers, Musonda (62' Bourard), Vanlerberghe (46' Mbenza).

De -17-jarigen van de Rode Duivels hebben in een oefeninterland 1-1 gelijkgespeeld tegen Noorwegen. België kwam op voorsprong dankzij een fraai doelpunt van Andreas Pereira. De 17-jarige zoon van ex-voetballer Marcos Pereira (KV Mechelen, STVV en Antwerp) die enkele weken geleden een profcontract ondertekende bij Manchester United, staat bekend op zijn uitstekende traptechniek en demonstreerde dat nog eens tegen Noorwegen. Pereira vierde zijn doelpunt met een leuk dansje: De Belgische U17 speelden met: De Boel, Brouwers, Isci, Matthys, Scholl, Alessandro, Caenepeel (70' De Man), Pereira, Schrijvers, Musonda (62' Bourard), Vanlerberghe (46' Mbenza).