De Duitse gewichtheffer Matthias Steiner moet zich terugtrekken uit de Olympische Spelen van Londen omdat hij een vallend gewicht van 196 kilogram in zijn nek kreeg. Toen Steiner de halter ophief, begaf zijn arm het, waardoor het gewicht in zijn nek viel.

De man kon het terrein op eigen kracht verlaten. Hij stak zelfs zijn hand op toen het publiek hem toejuichte.De Iraniër Behdad Salimikordasiabi (22) won de wedstrijd. Hij scoorde een totaal van 455 kilogram. De Iraniër Sajjad Anoushiravani werd tweede, met 449 kilogram, en de Rus Ruslan Albegov werd derde, met 448 kilogram. (JC)

De Duitse gewichtheffer Matthias Steiner moet zich terugtrekken uit de Olympische Spelen van Londen omdat hij een vallend gewicht van 196 kilogram in zijn nek kreeg. Toen Steiner de halter ophief, begaf zijn arm het, waardoor het gewicht in zijn nek viel. De man kon het terrein op eigen kracht verlaten. Hij stak zelfs zijn hand op toen het publiek hem toejuichte. De Iraniër Behdad Salimikordasiabi (22) won de wedstrijd. Hij scoorde een totaal van 455 kilogram. De Iraniër Sajjad Anoushiravani werd tweede, met 449 kilogram, en de Rus Ruslan Albegov werd derde, met 448 kilogram. (JC)