Kevin Borlée, die herstelt van blessure, werd met 45.90 vijfde in zijn serie, en Jonathan Borlée met 46.01 vierde in de zijne. De top-3 uit elke serie ging door, plus drie verliezende tijden. Maar de tijdens van de broers waren niet goed genoeg.

Jonathan verklaarde aan de VRT dat hij zijn ritme niet vond. "Ik heb niet meteen een uitleg waarom het zo gelopen is. Ik had gehoopt dat het beter zou gaan, maar dat is dus niet gelukt. Het is gewoon mijn seizoen niet. Ik zal me nu concentreren op de 4x400, net als Kevin. Daar gaan we voor het best mogelijke resultaat".

(Belga/RR)

Kevin Borlée, die herstelt van blessure, werd met 45.90 vijfde in zijn serie, en Jonathan Borlée met 46.01 vierde in de zijne. De top-3 uit elke serie ging door, plus drie verliezende tijden. Maar de tijdens van de broers waren niet goed genoeg.Jonathan verklaarde aan de VRT dat hij zijn ritme niet vond. "Ik heb niet meteen een uitleg waarom het zo gelopen is. Ik had gehoopt dat het beter zou gaan, maar dat is dus niet gelukt. Het is gewoon mijn seizoen niet. Ik zal me nu concentreren op de 4x400, net als Kevin. Daar gaan we voor het best mogelijke resultaat".(Belga/RR)