In Spanje heeft ook de Primera Division zich weer op gang getrokken en aftredend kampioen Real Madrid is meteen op achtervolgen aangewezen. De Koninklijke geraakte op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Valencia, terwijl Barcelona uithaalde tegen Real Sociedad: 5-1. Voor de azulgrana scoorden Puyol, Messi (2), Pedro en Villa. De eerredder voor de Basken kwam van de voet van Castro.

Voor David Villa was het zijn eerste doelpunt na meer dan acht maanden blessureleed. De aanvaller brak zijn scheenbeen tijdens het WK voor clubs in december 2011.

Bekijk de vijf doelpunten van Barcelona:

(KVDA)

In Spanje heeft ook de Primera Division zich weer op gang getrokken en aftredend kampioen Real Madrid is meteen op achtervolgen aangewezen. De Koninklijke geraakte op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Valencia, terwijl Barcelona uithaalde tegen Real Sociedad: 5-1. Voor de azulgrana scoorden Puyol, Messi (2), Pedro en Villa. De eerredder voor de Basken kwam van de voet van Castro. Voor David Villa was het zijn eerste doelpunt na meer dan acht maanden blessureleed. De aanvaller brak zijn scheenbeen tijdens het WK voor clubs in december 2011. Bekijk de vijf doelpunten van Barcelona: (KVDA)