Net zoals de meest Braziliaanse jongens droomt Gabriel Muniz (11) ervan om topvoetballer te worden, maar in vergelijking met andere spelertjes heeft hij een groot nadeel... hij werd geboren zonder voeten.

Toch weerhoudt dat hem er kennelijk niet van om zijn droom na te streven. Na een televisieoptreden in Brazilië mocht Muniz deelnemen aan een voetbalkamp in Saquarema bij Rio de Janeiro, waar hij werd opgemerkt door scouts van FC Barcelona.

Zijn verhaal én kwaliteiten inspireerden de Spaanse topclub, die hem nu hebben uitgenodigd voor een voetbalkamp van de club in september. En daar stopt zijn sprookje nog niet: Muniz zal volgende maand ook zijn idool Lionel Messi ontmoeten. (KVDA)

Net zoals de meest Braziliaanse jongens droomt Gabriel Muniz (11) ervan om topvoetballer te worden, maar in vergelijking met andere spelertjes heeft hij een groot nadeel... hij werd geboren zonder voeten. Toch weerhoudt dat hem er kennelijk niet van om zijn droom na te streven. Na een televisieoptreden in Brazilië mocht Muniz deelnemen aan een voetbalkamp in Saquarema bij Rio de Janeiro, waar hij werd opgemerkt door scouts van FC Barcelona. Zijn verhaal én kwaliteiten inspireerden de Spaanse topclub, die hem nu hebben uitgenodigd voor een voetbalkamp van de club in september. En daar stopt zijn sprookje nog niet: Muniz zal volgende maand ook zijn idool Lionel Messi ontmoeten. (KVDA)