Een fan van het Amerikaanse baseballteam Texas Rangers is op tragische wijze om het leven gekomen tijdens een wedstrijd van zijn team tegen de Oakland Athletics. De man probeerde een bal te vangen en viel daardoor over de railing van de tribune. Hij maakte een val van zes meter die hem fataal werd.

Het is al het tweede gelijkaardige ongeval dit seizoen in de Noord-Amerikaanse baseballcompetitie (MLB). In mei stierf een 27-jarige man in vergelijkbare omstandigheden tijdens een wedstrijd van de Colorado Rockies.

In het baseball is het traditie dat de toeschouwers de ballen die in de tribunes worden geslagen vangen en mogen houden. Ballen die een belangrijk resultaat opleverden zijn al snel een klein fortuin waard. (Belga/KVDA) Bekijk hoe de man van de tribune valt. De commentatoren hebben de ernst van het ongeval niet meteen door:

Een fan van het Amerikaanse baseballteam Texas Rangers is op tragische wijze om het leven gekomen tijdens een wedstrijd van zijn team tegen de Oakland Athletics. De man probeerde een bal te vangen en viel daardoor over de railing van de tribune. Hij maakte een val van zes meter die hem fataal werd. Het is al het tweede gelijkaardige ongeval dit seizoen in de Noord-Amerikaanse baseballcompetitie (MLB). In mei stierf een 27-jarige man in vergelijkbare omstandigheden tijdens een wedstrijd van de Colorado Rockies. In het baseball is het traditie dat de toeschouwers de ballen die in de tribunes worden geslagen vangen en mogen houden. Ballen die een belangrijk resultaat opleverden zijn al snel een klein fortuin waard. (Belga/KVDA) Bekijk hoe de man van de tribune valt. De commentatoren hebben de ernst van het ongeval niet meteen door: