Het was Faïz Selemani (8.), Kortrijkzaans smaakmaker en nota bene ex-Unionist, die de Kerels al vroeg in de wedstrijd de leiding schonk. Lang kon de thuisploeg evenwel niet genieten van die voorsprong: Casper Nielsen (13.) maakte er een handvol minuten later met een onhoudbaar schot 1-1 van. In de tweede helft moest Marko Ilic al snel alles uit de kast halen om Bart Nieuwkoop van de 1-2 te houden. Ismaël Kandouss (66.) kende meer geluk in de afwerking.

De Franse verdediger kopte een scherp aangesneden vrije trap voorbij een kansloze Ilic. Maar toch wierp Selemani (75.) zich opnieuw op als kwelduivel van dienst: hij zette een één-twee op met de pas ingevallen David Henen en nam aansluitend Anthony Moris met een lage, overhoekse schuiver te grazen. Clubtopschutter Deniz Undav (87.), terug na een speeldag schorsing, knalde de Brusselaars alsnog naar de overwinning met een geniale ingeving.

De Duitser nagelde de bal vanuit de draai prinsheerlijk in de winkelhaak. Eerder op de dag hielden Cercle Brugge en Racing Genk elkaar al op een 2-2 gelijkspel na een spektakelrijke pot voetbal. Om 20u45 gaat Club Brugge nog op zoek naar eerherstel bij Seraing na de eliminatie van afgelopen midweek in de halve finale van de beker tegen AA Gent.

Het was Faïz Selemani (8.), Kortrijkzaans smaakmaker en nota bene ex-Unionist, die de Kerels al vroeg in de wedstrijd de leiding schonk. Lang kon de thuisploeg evenwel niet genieten van die voorsprong: Casper Nielsen (13.) maakte er een handvol minuten later met een onhoudbaar schot 1-1 van. In de tweede helft moest Marko Ilic al snel alles uit de kast halen om Bart Nieuwkoop van de 1-2 te houden. Ismaël Kandouss (66.) kende meer geluk in de afwerking. De Franse verdediger kopte een scherp aangesneden vrije trap voorbij een kansloze Ilic. Maar toch wierp Selemani (75.) zich opnieuw op als kwelduivel van dienst: hij zette een één-twee op met de pas ingevallen David Henen en nam aansluitend Anthony Moris met een lage, overhoekse schuiver te grazen. Clubtopschutter Deniz Undav (87.), terug na een speeldag schorsing, knalde de Brusselaars alsnog naar de overwinning met een geniale ingeving. De Duitser nagelde de bal vanuit de draai prinsheerlijk in de winkelhaak. Eerder op de dag hielden Cercle Brugge en Racing Genk elkaar al op een 2-2 gelijkspel na een spektakelrijke pot voetbal. Om 20u45 gaat Club Brugge nog op zoek naar eerherstel bij Seraing na de eliminatie van afgelopen midweek in de halve finale van de beker tegen AA Gent.