Dat meldt de Supportersfederatie Profclubs (SfP).

Dinsdag waren de vier teams uit groep B (Charleroi, Germinal Beerschot, Racing Genk en Standard Luik) tot deze overeenkomst gekomen, en ook de ploegen uit groep A (Cercle Brugge, KV Mechelen, Lokeren en Westerlo) zullen maximum 15 euro vragen aan de bezoekende supporter.

"Een duidelijk statement vanwege acht clubs die duidelijk oor hebben naar de verzuchtingen van de supporters, en die van een voetbalwedstrijd een waar feest wensen te maken waaraan iedereen kan participeren", luidt het in een mededeling.

Dat meldt de Supportersfederatie Profclubs (SfP). Dinsdag waren de vier teams uit groep B (Charleroi, Germinal Beerschot, Racing Genk en Standard Luik) tot deze overeenkomst gekomen, en ook de ploegen uit groep A (Cercle Brugge, KV Mechelen, Lokeren en Westerlo) zullen maximum 15 euro vragen aan de bezoekende supporter. "Een duidelijk statement vanwege acht clubs die duidelijk oor hebben naar de verzuchtingen van de supporters, en die van een voetbalwedstrijd een waar feest wensen te maken waaraan iedereen kan participeren", luidt het in een mededeling.