De vrije-trapspecialist, momenteel actief bij Vasco da Gama in zijn geboorteland, blesseerde zich in het topduel tegen Santos aan de adductoren tijdens... het nemen van een vrije trap. De onfortuinlijke Juninho verliet het veld van het Maracanastadion in Rio de Janeiro op een draagberry en met tranen in de ogen.

Volgens clubdokter Clovis Munhoz is de kans dat Juninho dit jaar nog in actie komt, zeer klein tot onbestaande. Zelf zei de 38-jarige middenvelder aan SporTV: 'Ik weet niet of ik nog zal spelen voor Vasco da Gama. Zal ik de kracht hebben om terug te komen, te trainen en weer prestaties te leveren? Ik weet het allemaal niet.'

Juninho had zelf al aangegeven dat hij in december een punt achter zijn carrière wilde zetten. (KVDA)

Bekijk de beelden:

De vrije-trapspecialist, momenteel actief bij Vasco da Gama in zijn geboorteland, blesseerde zich in het topduel tegen Santos aan de adductoren tijdens... het nemen van een vrije trap. De onfortuinlijke Juninho verliet het veld van het Maracanastadion in Rio de Janeiro op een draagberry en met tranen in de ogen. Volgens clubdokter Clovis Munhoz is de kans dat Juninho dit jaar nog in actie komt, zeer klein tot onbestaande. Zelf zei de 38-jarige middenvelder aan SporTV: 'Ik weet niet of ik nog zal spelen voor Vasco da Gama. Zal ik de kracht hebben om terug te komen, te trainen en weer prestaties te leveren? Ik weet het allemaal niet.' Juninho had zelf al aangegeven dat hij in december een punt achter zijn carrière wilde zetten. (KVDA) Bekijk de beelden: